"Lökarna ska vara små i vår"

Små bröst gäller i vår, så står det på aftonbladet.se. Terri Herrera Eriksson har skrivit en krönika utifrån artikeln. Terri anser att det är konstigt att det finns bröststorkelstrender men förstår varför kvinnor föredrar mindre bröst. Jag kan bara hålla med.

"Stora bröst innebär tveklöst att en viss typ av snubbar aldrig tittar dig i ögonen när ni pratar utan snarare har en dialog med något nedanför din hals. Och nej, det hjälper inte att bära polo."
(http://www.aftonbladet.se/wendela/article6572015.ab)

Kommentarer
Postat av: Candy

Jag tycker det är tråkigt att man överhuvudtaget spinner vidare på det här med brösttrender. Tycker också att det är ganska dumt att skriva som hon gör i det du citerar. Hur ska kvinnor med stora bröst känna sig då? Som inte kan göra någonting åt det? Och varför ska vi bry oss om vad män tycker eller inte tycker? En del män gillar stora bröst, andra gillar små. Det bästa är väl om man själv är nöjd med formen och storleken på ens bröst, utefter hur man själv vill se ut, inte hur Kalle på ekonomiavdelningen ser på saken.

2010-02-10 @ 19:07:56
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: karoline

jag hörde nyss något om det på radion också, att det skulle vara modern med små bröst nu. så var det nåt pucko som satt och pratade, slängde ur sig att om man förstorar brösten och vill tas seriöst så får man skylla sig själv för att man inte blir det, och att bara "de som behöver" borde gör det. men vilka BEHÖVER förstora brösten? lyssnade inte så noga men han lät helt funtad i hövve.

2010-02-11 @ 15:04:23
URL: http://karolineropponen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0