Trodde Damkronorna spelade ishockey

Letade efter TV- tiderna för OS och hittade efter några googlingar en sida där det faktiskt stod vilka tider vilka tävlingar visades, något jäkligt förbryllande var dock att ishockey och Damkronorna var två olika kategorier.. Så Damkronorna är inte Ishockey alltså?

"Sändningarna sker i SVT1, SVT2, SVT24, Kunskapskanalen samt SVT HD . OBS att sändningstiderna är angivna i Svensk tid.

(http://tv-tips.tv-tabla.com/2010/02/12/vinter-os-i-vancover-2010-sandningstider-for-tv/#Ishockey)


Varför finns namnen Tre kronor och Damkronorna ens, våra andra landslag i ex fotboll har väll inte något liknande namn? Ironiskt också att i Sverige är det ingen som bryr sig om "damhockey" men direkt vi förlorar i OS så är det så jäkla pinsamt helt plöstligt och vi skäms för att Sverige är dåliga. Kanske någon som insåg att Kanada är ett land som satsar på ishockey, och där även tjejer kan spela. Kanada är bra.

Vi får väll fara hem och satsa mer på våra Damkronor och uppmuntra fler duktiga tjejer att spela hockey så vi får konkurens i "damhockeyn" så kanske det slipper vara så jääkla pinsamt nästa gång.


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Tack Anna! Syrrans kille grinade på om det där idag, och jag blev sjukt irriterad men kunde inte formulera mig. Så jag bara lät det gå. Skämmes på mig! >_<

2010-02-19 @ 23:50:18
Postat av: AN

Tänkte bara lämna en kommentar som jag sett som kommentar på Hanna Fridéns blogg... Hhaa, ja det blev lite "galet"!

Sjukt är det iallafall, kolla på dessa fina modeller :/:



http://www.rodeo.net/agnes-b/2010/02/20/ann-sofie-back-hv-2010/



Vet det inte har något med ditt inlägg att göra... Så ursäkta det, men vi diskuterade rätt mycket diskrimenation och sport "in real life" förut så det kändes inte som det behövdes tilläggas något nu...

2010-02-22 @ 08:39:16
Postat av: Leia ♥

Allt bra?

2010-02-25 @ 00:20:59
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Vlad Nabokov

Hur ser du på föräldrarledigheten? Tycker du att det ska vara en lag som fördelar eller ska det vara upp till var och en? (par till par)



//Vlad

2010-03-01 @ 17:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0